Profi a inaugurat un magazin stand alone in Bucuresti

Noul magazin Profi Vacaresti
Noul magazin Profi Vacaresti

Profi a inaugurat ieri primul sau magazin de sine statator din Bucuresti, pe Calea Vacaresti, in apropiere de statia de metro “Timpuri Noi”. Aceasta este  cea de a 23-a unitate a sa din capitala si a 150-a din Romania.

 

“Acest proiect ‘stand alone’ este construit in intregime dupa specificatiile noastre, adaptand conditiile standard la constrangerile terenului pe care a fost proiectat; el ofera conditii optime de vanzare, conform normelor PROFI,” a declarat Cosmin Calugar, Directorul de expansiune al companiei PROFI Rom Food. “Vom continua sa inchiriem spatii in centre comerciale si in cladiri rezidentiale, dar in viitor vom acorda mai multa atentie inchirierii unor spatii de acest tip, precum si construirii unor magazine proprii. De asemenea, pentru viitorul foarte apropiat, luam in calcul si preluarea unor retele locale, ca si in cazul Alcomsib, in 2012.”

 

In 2013, PROFI va inaugura 45 de magazine,  atat in format standard, cat si in micile formate City (pentru zone urbane) si Loco (pentru cele rurale), iar Bucurestiul se va bucura de un plus de atentie din partea companiei. Din primavara, atat in capitala, cat si in Cluj vor aparea magazine City.

 

Dezvoltarea zonelor din sudul si rasaritul Romaniei va fi incurajata prin inaugurarea, la Ploiesti, a unui al doilea depozit logistic PROFI, ceea ce va permite aprovizionarea mai eficienta a magazinelor din aceasta parte a tarii prin scurtarea traseelor catre ele.

 

Ca si in cazul noului magazin din Vacaresti, PROFI ofera oportunitati de parteneriat diferitelor firme care pot inchiria spatii comerciale, beneficiind astfel de un plus de clientela generat de aceste magazine.

 

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...