Profi extinde depozitul din cadrul Logicor Ploiești cu 20.000 mp

Profi anunță extinderea depozitului de distribuție din Ploiești cu aproximativ 20.000 de metri pătrați în centrul logistic Logicor. Lucrările de extindere se află într-o etapă avansată și urmează să fie finalizate în luna septembrie a acestui an.

Profi este în prezent chiriașul centrului logistic Logicor Ploiești și deține depozite de aproximativ 30.000 de metri pătrați.

Contractul de închiriere dintre dezvoltatorul de spații logistice Logicor și Profi constă în extinderea spațiului de depozitare cu 20.449 de metri pătrați, care vor găzdui zona de încărcare a bateriilor, birourile angajaților, precum și spații exterioare pentru depozitarea paleților, parcări pentru personal și mașinile care vor transporta mărfurile.

„Localizarea strategică a Logicor Ploiești, posibilitatea de a ne continua expansiunea în viitor, precum și calitatea ridicată a soluțiilor oferite și viteza de dezvoltare a partenerului nostru Logicor au avut un aport semnificativ în luarea deciziei de a ne extinde depozitul în acest spațiu logistic.”, a declarat Gaëtan Pacton, Expansion Director PROFI Rom Food SRL.

„Ne bucurăm că putem contribui la dezvoltarea afacerilor partenerilor noștri prin a le oferi spații de depozitare care să-i sprijine în acest demers.”, a declarat Bartek Mierzwiak, Managing Director, CEE Logicor.

Extinderea depozitului din Ploiești va crea un important centru de distribuție regională pentru companie în sudul României, care deservește capitala și regiunile vecine precum Ploiești și Brașov. Parcul Logicor Ploiești este situat pe DN 72 Ploiești-Târgoviște, fiind situat în partea de vest, la aproximativ 8 km de centrul orașului Ploiești.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...