Profi deschide un magazin in Slobozia

sursa foto: revista-piata.ro

Astazi, la Slobozia se se deschide magazinul PROFI cu numarul 101.

“Pana la sfarsitul anului ne-am propus sa ajungem la 107 magazine, dar judecand dupa ritmul de pana acum, este foarte posibil sa depasim aceasta cifra,” a declarat Pawel Musial, directorul general PROFI Rom Food.

“Acest magazin aduce la indemana consumatorilor unele dintre ultimele noutati din retailul modern, fiind dotat cu vitrine asistate, un centru gastro care ii tenteaza pe cumparatori cu produse de grill facute la fata locului si un colt de desfacere a produselor de panificatie fina care te imbie cu mirosul lor de bunatati proaspat scoase din cuptorul magazinului.”

Amplasat in centrul orasului, pe str. Episcopiei nr.7, magazinul are o suprafata totala de 538mp. si o sala de vanzari de 350 mp, in care se desface o gama de peste 4000 de produse.

Magazinul se deschide la ora 7:00, iar primii 200 de cumparatori primesc din partea PROFI pungi cu produse alimentare.

De asemenea, cei care vor face cumparaturi de peste 50 de ron vor primi cate un voucher in valoare de 10 ron care le va permite sa obtina inca si mai multe produse din magazin.

De aceste beneficii se vor bucura si primii 100 de cumparatori din ziua urmatoare. In plus, pentru toti noii clientii PROFI, la ora 19, Tavi Colen, de la Talisman, va canta in  Piata Revolutiei, in apropierea magazinului.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...