Profi a deschis primul supermarket din Videle

.

Astazi, s-a deschis prima unitate de retail modern din Videle, judetul Teleorman, prin inaugurarea unui magazin Profi. Astfel, Profi opereaza acum  127 de unitati in 77 de localitati.

“Ne luptam in fiecare zi pentru a-i oferi clientului produse, preturi si conditii cat mai bune, iar in ultima vreme am dezvoltat un concept foarte potrivit pentru orasele mici si medii din Romania, concept pe care l-am adus si la Videle, a declarat Gaetan Pacton, Directorul operational PROFI Rom Food.

“Am primit tot sprijinul din partea oficialitatilor locale si, astfel, nu doar ca aducem aici  aproximativ 4500 din produsele aflate in mod normal in magazinele noastre, dar am si creat 30 de locuri de munca”.

“Pana acum, locuitorii nostri faceau 50-60 km pana la Bucuresti sau Alexandria daca voiau sa cumpere ceva mai deosebit si la un pret bun”, a declarat Nicolae Badanoiu, Primarul orasului Videle.

“Negocierea cu PROFI a fost grea, dar acum avem si noi, in sfarsit, un magazin civilizat la noi acasa”.

Noua unitate are o suprafata totala de 478 m.p. si o sala de vanzari de 375 m.p. si este amplasata central, pe Soseaua Giurgiului nr. 21, in vecinatatea Primariei si a spitalului.

Vizitatorii din primele zile vor putea castiga la roata norocului plase cu produse PROXI si vouchere care le vor permite cumparaturi mai ieftine cu ocazia urmatoarei lor vizite la magazin.

 

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...