Profi a deschis un nou magazin in Brasov

.

Astazi, se inaugureaza cel de al patrulea magazin PROFI din Brasov si reteau ajunge sa numere 133 de unitati.

 

Amplasat pe Bulevardul Victoriei nr. 3, in apropierea Garii Brasov, magazinul are o suprafata totala de 734 m.p. din care sala de vanzari ocupa 464 m.p., si se afla la parterul unei cladiri comerciale, in locul fostului magazin alimentar Rapid.

“Brasovenii s-au obisnuit ca in acest spatiu sa functioneze un magazin non-stop, asa ca am decis ca si noul PROFI sa fie deschis la orice ora,” a declarat Pawel Musial, Directorul General PROFI Rom Food. “Suntem mandri ca prin noua unitate am mai creat 32 de locuri de munca in acest oras”.

Locuitorilor si vizitatorilor acestei zone intens populate magazinul le pune la dispozitie cinci mii de produse de calitate, cu preturi bune si promotii atragatoare. La déjà binecunoscutele raioane de produse proaspete, printre care se evidentiaza atragatoarea zona de legume si fructe, se adauga o zona gastro unde doritorii gasesc specialitati de grill pregatite chiar in magazin, paine calda, coapta tot acolo, salate apetisante si prajituri.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...