Profi a deschis magazine la Zalau si Lugoj

.

Lantul de retail modern PROFI isi continua extinderea intensive prin deschiderea primului sau magazin din Zalau si a celui de al doilea din Lugoj, reteaua ajungand sa numere astfel 115 de unitati.

 

“Suntem bucurosi sa oferim produsele noastre de calitate si promotiile atractive locuitorilor din Zalau precum si unui numar mai mare de locuitori ai Lugojului” a declarat Directorul general PROFI Rom Food, Pawel Musial. “Prin aceste doua inaugurari, reteaua noastra a ajuns la peste 90.000 m.p.”

 

Locuitorii Zalaului gasesc de acum cele 6000 produse care alcatuiesc gama de produse PROFI , la parterul blocului Perla de pe bulevardul Mihai Viteazu. Magazinul masoara 444 de m.p., avand o sala de vanzari de 298 m.p.

 

In ce priveste magazinul din Lugoj, si acesta este amplasat in centrul orasului, pe strada Al.Mocioni nr. 15, cu o suprafata totala de 770 m.p. si o sala de vanzari de 426 m.p. Acesta este al doilea magazin PROFI din oras si a fost deschis dupa ce s-a dovedit ca primul are foarte mare succes.

 

Atat maine, cat si poimaine, primii 100 de cumparatori care viziteaza aceste magazine vor primi pungi gratuite cu produse PROXI, marca proprie a magazinelor, iar toata lumea se va putea bucura de promotiile special oferite cu aceasta ocazie.

- Publicitate -

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...

Tranzacții imobiliare de peste 400 milioane euro în prima jumătate a anului

Primul semestru din 2024 s-a încheiat cu tranzacții imobiliare de 419 milioane de euro în România, de peste două...