Profi a deschis un magazin la Craiova

.

Astazi, reteaua PROFI si-a continuat extinderea prin inaugurarea primului sau magazin din Craiova, ajungand astfel sa numere 121 de unitati in toata tara.

 

„De multa vreme primim semnale ca prezenta noastra este dorita in capitala Olteniei, iar acum a sosit momentul sa raspundem solicitarilor”, a declarat Pawel Musial, Director General PROFI Rom Food.

 

Cel mai nou membru al familiei PROFI este amplasat pe strada 1 Decembrie 1918 nr. 27, cu o suprafata totala de  693 m.p. si o sala de vanzari de 400 m.p., pe locul fostului restaurant Simplon.

 

Pe langa obisnuitele zone cu produse alimentare si non-alimentare, el este dotat cu un departament de grill si cu unul de panificatie in care se vand produse coapte chiar in magazin.

 

Premiera absoluta pe care o prezinta acest magazin o constituie noul concept al raionului de legume si fructe, care face ca produsele sa fie expuse mai atractiv si mai la indemana.

 

In primele trei zile de la inaugurare, cumparatorii de la orele diminetii primesc pungi cu produse Proxi, marca privata a magazinelor PROFI, si vouchere de cumparaturi.

 

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...