Profi a deschis doua unitati noi

.

Maine,  PROFI isi deschide primul magazin din Breaza, judetul Prahova, la numai cateva zile dupa inaugurarea celui de al doilea magazin al sau din Resita. Prin cele doua deschideri retailerul a crescut la 125 de unitati in 76 de localitati de pe tot cuprinsul Romaniei.

 

Amplasat pe Str. Horia nr.18, in judetul Caras-Severin, magazinul din Resita are o suprafata totala de 979 m.p. si o sala de vanzari de 675 m.p.

 

Magazinul din Breaza are o suprafata totala de 658 m.p. si o sala de vanzari de 458 m.p. si se afla Strada Republicii nr.21, artera principala care traverseaza aceasta localitate.

 

Ambele magazine ofera apreciata gama PROFI de produse si promotiile de calitate de luni pana sambata in intervalul orar 7.00 : 22.00 si duminica intre orele 8.00 : 20.00.

- Publicitate -

Cât de pline sunt mijloacele de transport în comun din București? Poți vedea pe Google Maps

De astăzi, călătorii pot vedea în timp real, în aplicaţia Google Maps, gradul de încărcare al mijloacelor de transport...

Continental Tires Timișoara închiriază un depozit pentru stocarea anvelopelor

VGP anunță finalizarea celei de-a 8-a clădiri din VGP Park Timișoara odată cu livrarea depozitului către Continental Tires Timișoara,...