Profi deschide un magazin la Rosiori de Vede

.
.

Astazi se deschide primul magazin PROFI din Rosiori de Vede, aceasta fiind cea de a 90-a localitate din Romania si a doua din judetul Teleorman, dupa Videle, in care retailerul se face prezent.

Noul magazin este situat pe Str. Rahovei bl. 101 si functioneaza in format PROFI standard, avand o suprafata totala de 660,49 mp si o sala de vanzari de 403,23 mp.

“Politica noastra este sa le oferim clientilor produse bune, la unele dintre cele mai bune preturi de pe piata, care se regasesc in oferte si promotii pentru buzunarul fiecaruia”, a declarat Pawel Musial, directorul general PROFI Rom Food. “Rezultatele noastre de pana acum confirma ca aceasta politica face ca magazinele PROFI sa fie un vecin apreciat”.

Primii 300 de clienti care cumpara produse mai mult de 50 de lei primesc plase cu produse Proxi (una din foarte apreciatele marci proprii PROFI) sau cate una din déjà faimoasele jucarii “Ceata lui Pitigoi”.

Ca si celelalte magazine PROFI din tara, cel deschis astazi ofera acces gratuit la internet tuturor celor care il viziteaza, indiferent daca fac sau nu cumparaturi.

Prin cele 166 de magazine prezente in 36 de judete, PROFI se situeaza in acest moment pe locul doi in randul celor mai mari retaileri din Romania.

- Publicitate -

5 to go deschide două locații în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” Otopeni

Începând din această vară, 5 to go se află pe lista brandurilor prezente în incinta Aeroportului Internațional „Henri Coandă”,...

4 din 5 români au returnat cel puțin o dată ambalajele reciclabile SGR

Potrivit unui studiu Kantar, 4 din 5 români intervievați au returnat cel puțin o dată ambalaje SGR, reprezentând o...