Profi deschide trei magazine noi

.
.

Astazi, 22 mai, PROFI a inaugurat doua noi magazine, unul in Oradea si unul in Timisoara, urmand ca maine sa mai deschida inca unul la Medias.

Noul magazin din Oradea este situat pe strada Razboieni nr.55, are o suparafata totala de 522 mp si o sala de vanzari de 270 mp.

Unitatea din Timisoara se afla in Piata Nicolae Balcescu nr.2, se intinde pe o suparafata totala de 375 mp si are o suprafata de vanzare de 230 mp. Ambele magazine deschise astazi vor functiona in formatul PROFI City, format ce ajunge la un total de 24 de unitati in toata tara.

Maine, PROFI va inaugura primul sau magazin din Medias, cea de-a 115 localitate in care se face prezent. Aceasta unitate va fi in format standard, are o suprafata totala de 630 mp, un spatiu de vanzari de 450 mp, si isi asteapta clientii pe strada Blajului nr.9.

- Publicitate -

Apple devine primul brand din lume evaluat la un trilion de dolari

Apple marchează un moment istoric, devenind primul brand din lume de un trilion de dolari, potrivit clasamentului celor mai...

Consumatorii cheltuiesc mai mult pentru servicii de streaming video

Cheltuielile medii lunare ale gospodăriilor cu platformele de streaming video la cerere au crescut cu aproape 30% față de...