Profi deschide primul supermarket din Intorsura Buzaului

.

Maine, locuitorii din Intorsura Buzaului, judetul Covasna, vor lua parte la inaugurarea magazinului PROFI, prima unitate de retail modern din localitate.

“Suntem bucurosi sa aducem gama de produse si preturile bune de la PROFI la indemana oamenilor din zone in care, pana acum, inca nu a ajuns retailul modern,” a declarat Pawel Musial, Directorul general PROFI Rom Food. “Aproape 9,000 de oameni locuiesc in acest oras si consideram ca prin inaugurarea celui de al 116-lea magazin al retelei noastre viata lor va deveni mai buna deoarece nu vor mai trebui sa mearga pana in orasele mai mari din vecinatate atunci cand vor dori sa gaseasca o mai mare varietate de produse.”

Amplasat central, pe strada Mihai Viteazu la nr. 198, noul magazin are o suprafata de vanzari de 288 m.p., o suprafata totala de 433 m.p., a creat 22 de locuri de munca si vinde aproape 5000 de produse.

In primele trei zile, cumparatorii de la prima ora vor primi gratuit plase cu produse Proxi, marca proprie a magazinelor PROFI, iar in urmatoarele doua saptamani, promotii cu preturi exceptionale vor face ca marcile proprii ale magazinelor sa devina foarte accesibile pentru localnici.

 

 

- Publicitate -

Ultimele

Clariant închide fabrica de bioetanol din comuna Podari, județul Dolj

Gigantul elvețian Clariant a luat decizia de a-și opri producția de bioetanol sunliquid la Podari, județul Dolj și de...