Profi deschide primul magazin din 2014, la Cluj Napoca

.
.

PROFI inaugureaza maine la Cluj primul sau magazin din acest an. In 2013 a deschis 63 de unitati in intreaga tara precum si primul magazin din gheata din lume – PROFI Ice Store, la Bucuresti, si planuieste sa mentina acest ritm si in 2014.

 

“Avem experienta si resursele necesare atingerii acestui obiectiv, continuandu-ne strategia de a veni cat mai aproape de oameni si de nevoile lor”, afirma Pawel Musial, directorul general al magazinelor PROFI.

 

Noua unitatea din Cluj este situata pe strada Aurel Vlaicu nr.27, se intinde pe o suprafata totala de 391 m.p. si are o sala de vanzari de 230 m.p. Magazinul este cel de-al 8-lea in formatul City din municipiul Cluj, localitatea in care retailerul are cele mai multe unitati de acest tip. In momentul de fata, functioneaza un total de  18 magazine PROFI City.

 

Cu 14 magazine in oras si 22 in judet, Clujul este unitatea teritoriala cel mai bine reprezentata pe harta PROFI, dupa Bucuresti (24 magazine). Tot la la Cluj se afla si unul dintre centrele logistice PROFI.

- publicitate -