Profi deschide prima unitate City din Brașov

Profi City
Profi City

La o saptamana dupa ce a deschis  cel de al cincilea magazin standard din municipiul Brasov, PROFI inaugureaza maine si prima sa unitate in format City din aceasta localitate.

 

Astfel, reteaua ajunge sa numere opt magazine in judetul Brasov si 179 in intreaga tara.

 

PROFI City din Brasov este situat pe Calea Bucuresti nr. 90 si ocupa o suprafata totala de 371 mp, avand o sala de vanzari de 230 mp. Astfel, numarul total al unitatilor PROFI City creste la noua, dintre care sase in municipiul Cluj, doua in capitala si una in Brasov.

 

Spre deosebire de formatul standard, conceptul City are suprafata mai mica si vinde o sortimentatie relativ mai restransa, mentinand insa aceleasi preturi care sunt printre cele mai bune de pe piata; la fel ca in orice alt magazin PROFI, si in City clientii se bucura de campanii promotionale  si de acces gratuit la internet prin conexiuni Wi-Fi.

 

Cu un total de peste 4500 de angajati, pe langa magazinele in format standard si City, reteaua mai opereaza si formatul PROFI Mall. Prin cele 179 de magazine ale sale, aflate in 95 de localitati din 36 de judete, PROFI se situeaza pe cea de-a doua pozitie in retailul modern din Romania si are ca obiectiv sa se apropie cat mai mult de cifra de 200 de magazine pana la finalul acestui an.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...