Profi deschide patru magazine noi

.
.

Reteaua PROFI creste la 178 de magazine raspandite in intrega tara dupa ce astazi  deschide cate o unitate in format standard in Brasov si Arad, maine una in Iasi, si sambata inca una la Galati.

 

Cel din Brasov se afla pe str. Harmanului nr 63, are o suprafata  totala de 486 mp si o sala de vanzari de 350 mp; cel din Iasi este situat pe Sos. Nicolina nr. 928B, scara B, are suprafata totala de 450 mp si o sala de vanzari de 282 mp; unitatea din Arad este situata pe str. Piata Garii nr. 6, bl. I scara A-E, are o suprafata totala de 450 mp si o sala de vanzari de 326 mp; magazinul din Galati va fi situat pe str. Constructorilor nr.1E, se va desfasura pe o suparafata totala de 458 mp si cu o suprafata de vanzare de 288 mp.  Astfel, PROFI se prezinta cu cate 4 magazine in fiecare din municipiile Arad, Galati si Iasi, si 5 magazine in Brasov.

 

Inaugurarea noului magazin Profi din Galati este sarbatorita printr-o tombola al carei premiu va consta dintr-o masina DACIA LOGAN. Toti clientii care, in perioada 28.09.2013 – 25.10.2013 inclusiv, vor face cumparaturi in valoare de minimum 50 ron in oricare din cele 4 magazine PROFI din localitate, vor putea participa la Loteria publicitara “Castigi cu Profi – GALATI”. Extragerea castigatorului va avea loc in data de 26.10.2013, orele 11.00 la magazinul Profi din Strada George Cosbuc.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...