Profi deschide o nouă unitate la Cluj

Noul magazin Profi din cartierul Salaj
Noul magazin Profi din cartierul Salaj

Astazi, se deschide la Cluj Napoca primul  dintre cele sase magazine pe care PROFI Rom Food le-a preluat de curand de la Alimrom.  Acesta devine al saselea magazin PROFI din Cluj si cel de al 13-lea din judet. 

“Odata cu dobandirea unei noi identitati, acest fost magazin Alimentara ajunge sa desfaca gama de peste 5000 de produse a retelei noastre, iar clientii se vor bucura de binecunoscutele promotii PROFI,” a declarat Directorul general PROFI Rom Food, Pawel Musial.

Amplasat in complexul comercial Mercur, pe str. Detunata nr.1, magazinul are o suprafata totala de 605 mp si o sala de vanzari de 386,3 mp.

Odata cu aceasta inaugurare, PROFI lanseaza o tombola al carei premiu este o frumoasa masina Dacia Logan – Acces 1.2 16V 75CP la care pot spera toti cei care isi fac cumparaturile la magazinele PROFI din Cluj pana la 30.04.2013. Extragerea bonului castigator va avea loc in data de 1.05.2013.

Lantul PROFI detine in prezent 157 magazine aflate in 88 de localitati din 36 judete, concurand astfel cu success la ocuparea uneia dintre primele trei pozitii in topul retailului modern din Romania.

- Publicitate -

LPP a deschis al doilea depozit din România, dedicat vânzărilor online

Unitatea de 40.000 mp din România este al doilea centru de fulfillment gestionat de grupul polonez LPP în țara...

Al doilea Annabella Retail Park se deschide pe 1 august, la Râmnicu Vâlcea

Al doilea strip-mall Annabella Retail Park se va deschide pe 1 august la Râmnicu Vâlcea. Acesta are o suprafață...