Profi deschide noi magazine

sursa foto: https://urbo.ro

In aceasta saptamana, PROFI deschide inca trei noi magazine si, impreuna cu cel inaugurat de curand la Oradea, reteaua ajunge sa numere 108 magazine la sfarsitul anului.

“Suntem mandri sa incheiem 2011 cu success, inaugurand cu un magazin mai mult decat ne-am propus initial,” a declarat Directorul general PROFI Rom Food, Pawel Musial.

“Pentru a sarbatori aceasta realizare l-am convins pe Mos Craciun sa vina cu daruri la copiii care recita poezii in noile noastre magazine din Timisoara, Bucuresti si Recas, precum si la deja cunoscutele magazine din Suceava si Ramnicu Valcea.”

Amplasata la nr. 86 pe Bulevardul Cantemir, noua unitate PROFI din Oradea functioneaza din 30 noiembrie cu o suprafata totala de 583 mp si o sala de vanzari de 300 mp.

Pe 13 decembrie, si-a deschis portile si cel de al saselea magazin PROFI din Timisoara, in cartierul Iozfin, pe Bulevardul Regele Carol nr.1, cu o suprafata totala de 520 mp si cu o suprafata de vanzari de 330 mp.

In ziua urmatoare, se deschide primul magazin PROFI din Recas, reteaua extinzandu-se astfel la 68 de localitati din Romania. Aceasta unitatea, cu o suprafata totala de 800 mp si o zona de vanzari de 370 mp, se afla pe Strada Pietei nr.5.

Pe 15 decembrie, la Bucuresti, va fi inaugurat cel de al 108-lea magazin PROFI. Astfel, numarul de unitati din capitala se ridica la 20.

Aceasta ultima inaugurare PROFI din 2011 sporeste confortul locuitorilor cartierului Drumul Taberei. Magazinul este amplasat in strada Lunca Cernei nr. 6A si are o suprafata totala de 770 mp, cu o sala de vanzari de 561 mp.

La noile magazine, actori, cantareti si dansatori vor da spectacole cantand colinde si dansand pe muzica populara romaneasca, in timp de DJ-ii vor incinge si mai mult atmosfera.

Mos Craciun, clowni si pictori le vor aduce bucurii micutilor vizitatori in timp ce parintii acestora se vor putea bucura de plase pline cu produse PROFI si de vouchere ce le permit sa cheltuiasca mai putin pe urmatoarele achizitii de la PROFI.

Pentru cei care doresc sa faca mai mult decat cumparaturi, vinul fiert si mancarea calda pe care le gasesc la fata locului le vor face vizita la PROFI inca si mai placuta.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...