Profi deschide mai multe magazine noi

Profi a deschis inca un magazin la Baia Mare, dupa inaugurarea de ieri a unui magazin in format City la Cluj-Napoca; aceste doua inaugurari vor fi urmate de o a treia, sambata, la Huedin, PROFI ajungand astfel sa aiba un total de 173 de magazine in functiune.

Situat pe strada Ion Mester nr. 5, avand o suprafata totala de 283 mp si o sala de vanzari de 164 mp, noul PROFI City este cel de-al 6-lea in acest format din municipiul Cluj-Napoca si al 8-lea din tara.

Celelalte doua magazine deschise la acest sfarsit de saptamana au formatul standard al retailer-ului. Cel din Baia Mare este situat pe strada Iuliu Maniu nr. 5, are o suprafata totala de 452 mp si o sala de vanzari de 330 mp, iar cel din Huedin se intinde pe o suprafata totala de 883 mp si are o sala de vanzari de 415 mp, pe strada Piata Republicii nr. 8, in centrul orasului.

Inaugurarea de la Baia Mare este insotita de un eveniment special cu tematica maramuresana iar la Huedin evenimentul de deschidere va avea o tematica romano-maghiara; clientii PROFI se pot bucura de sutele de plase cu produse Proxi (marca proprie PROFI) si de jucarii Pitigoi ce sunt oferite la Roata norocului celor care vor face cumparaturi de cel putin 50 de lei.

In acest moment, PROFI este prezent in 95 de localitati din 36 de judete si are peste 4500 de angajati, fiind cel de-al doilea mare retailer alimentar modern din Romania.

- Publicitate -

Ultimele

Piața jucăriilor din România, nivel record de peste 1,7 miliarde lei în 2022

Cifra de afaceri a pieței de jucării din România (producție & comerț) a crescut cu 14% față de 2020...