Profi deschide doua magazine noi

Profi Galati - Cosbuc
Profi Galati – Cosbuc

In 24 aprilie s-a inaugurat cel de al treilea magazin PROFI din Galati, iar maine se deschide primul astfel de magazin din orasul Santana, judetul Arad, reteaua ajungand astfel sa numere 165 de unitati in 89 de localitati.

 

Magazinul din Galati este amplasat pe bulevardul George Cosbuc, Tiglina II. El are o suprafata totala de 500 m.p. din care sala de vanzari ocupa 303 m.p.

 

Magazinul din Santana se afla pe Str. Muncii nr. 85 si a fost deschis ca urmarea a strategiei PROFI de extindere catre orase mici precum Fieni sau Videle, si zone rurale.

 

Ambele magazine se prezinta in formatul standard si ofera gama de 5000 de produse de calitate si promotiile deosebite care sunt apreciate de cumparatorii acestor magazine din intreaga tara.

 

Totodata, ele prezinta cunoscuta gama proprie PROXI precum si bunele produse cu adaos comercial zero prin care PROFI vine consecvent in intampinarea persoanelor cu venituri mici.

 

Prin numarul de magazine si orase in care este prezenta, reteaua PROFI ocupa in prezent cea de a doua pozitie din topul retailului modern romanesc.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...