Profi continuă expansiunea cu încă două unități

.
.

PROFI a inaugurat 10 magazine in cursul lunii octombrie si astazi deschide alte doua, la Turnu Magurele si Urlati, extinzandu-se intr-un ritm alert care ii va permite sa ajunga la cel putin 200 de magazine pana la sfarsitul anului.

 

“Piata o cere si noi facem tot posibilul pentru a aduce in cat mai multe locuri formele moderne de comert in care calitatea produselor este garantata iar preturile sunt bune si foarte bune,” a declarat Pawel Musial, directorul general PROFI Rom Food. “Magazinele noastre nu doar ca transforma experienta cumparatului intr-o placere dar, in plus, prin faptul ca isi platesc la zi toate taxele si  impozitele, ele contribuie cu resurse importante la asigurarea pensiilor, asistentei medicale si a tuturor celorlalte facilitati oferite de stat din banii de impozite.”

 

Magazinul din Turnu Magurele, judetul Teleorman, se afla amplasat Str. Mihai Bravu nr. 30 si are o suprafata totala de 860 mp si o sala de vanzari de 560 mp in format PROFI standard.

 

Tot standard este si magazinul din Urlati, judetul Prahova, aflat pe Str. 1 Mai nr. 68, cu o suprafata totala de  590 mp si o sala de vanzari de 318 mp.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...