Profi caută agenți

Profi caută întreprinzăori (agenți, cum le spune retailerul) care să preia unul din cele 280 de magazine ale rețelei PROFI din întreaga țară.

Profi îi oferă agentului atat magazine, cât și know-how și un sistem de aprovizionare bine pus la punct, deja verificat.

Cel care aspiră la o astfel de oportunitate are experiență dovedită în coordonarea unei echipe, iar șansele sale cresc considerabil dacă a desfășurat deja o astfel de activitate în domeniul comerțului alimentar. Agentului îi mai trebuie o bună capacitate de organizare și prioritizare, să știe să comunice și să relaționeze cu alții, să fie dinamic și integru.

Sorin Iordache este un astfel de agent. El conduce magazinul PROFI din Brașov Răcădău, magazin care, de cand l-a preluat, se află în permanentă creștere. Sorin a ales optiunea PROFI venind de la un alt foarte mare retailer. “După multă experiență în comerț, îmi doream să am propria mea afacere dar, din motive financiare, nu puteam să o dezvolt singur,” spune Sorin.

“Marea provocare a fost să-mi deschid firma, să-mi caut contabil, să mă organizez cu actele, căci acum nu mai aveam în spate un departament de resurse umane și totul trebuia să fac singur. Destul de dificil la început, fiind o groază de activități în afară de cele ce țin de magazin dar, în timp, ajungi să le faci lejer, devenind rutină. Angajații, două treimi, au rămas cei de la PROFI, având încredere în proiect, dar au fost și câțiva care au rămas angajați PROFI și au fost transferați la celelalte magazine din Brașov,” mai spune Sorin.

Ca orice alt agent, in cadrul normelor si regulamentelor PROFI, el este singurul care decide în ce fel să-și sporească performantele magazinului și, astfel, să-și maximizeze profitul.

“Acum, am reușit să fac cheagul ăla în jurul meu, am o echipă de încredere, văd clienți mulțumiți și rezultatele pe care mi le doream de mult. Mă bucur că am făcut pasul ăsta, că am devenit agent PROFI,” concluzioneaza Sorin.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...