Profi: Bonjour Carrefour

.
.

PROFI a inaugurat astazi un magazin in Constanta cu deja cunoscutul mesaj „Bonjour Carrefour, bine te-am gasit!” si un altul in Arad, sporindu-si prezenta la 253 de unitati.

„In fiecare din noile magazine facem investitii de ordinul catorva sute de mii de euro indiferent de starea in care gasim in faza initiala spatiul in care acesta va functiona, fiind hotarati sa nu facem niciun fel de rabat la inaltele standard de calitate si comfort pe care le ofera reteaua PROFI”, a declarant Pawel Musial, directorul general al PROFI Rom Food.

Magazinul constantean functioneaza in format standard, fiind amplasat la parterul unei cladiri comerciale de pe Aleea Egretei nr. 16, fata in fata cu un Carrefour Market. Al noualea magazin PROFI din acest municipiu are o suprafata totala de 590 mp si o sala de vanzari de 400 mp.

Tot la parterul unei cladiri comerciale dar de data asta in format City functioneaza de astazi si cel de al cincilea magazin PROFI din Arad, pe strada Iuliu Maniu nr. 1-3. Aceasta are o suprafata totala de 326,72 mp din care sala de vanzari ocupa 230 mp.

Prezenta in 40 de judete, PROFI este in acest moment reteaua de magazine de proximitate cu cea mai mare extindere geografica, iar prin numarul de unitati operationale se situeaza pe un confortabil loc doi in retailul modern din Romania.

- Publicitate -

Apple devine primul brand din lume evaluat la un trilion de dolari

Apple marchează un moment istoric, devenind primul brand din lume de un trilion de dolari, potrivit clasamentului celor mai...

Consumatorii cheltuiesc mai mult pentru servicii de streaming video

Cheltuielile medii lunare ale gospodăriilor cu platformele de streaming video la cerere au crescut cu aproape 30% față de...