Profi a ajuns si la Harlau, judetul Iasi

.

Din 21 iulie, odata cu inaugurarea celui de al 96-lea magazin PROFI din Romania, pe harta retailerului a aparut o a 63-a localitate: Harlau, judetul Iasi.

 

“Suntem bucurosi sa introducem retailul modern in Harlau, oferind astfel localnicilor o gama larga de produse, calitate verificata, preturi bune si promotii atragatoare,” a declarat Pawel Musial, directorul general Profi Rom Food. “Speram ca noul magazin se va bucura de acelasi succes ca si celelalte doua unitati ale noastre din judet, de la Iasi si Pascani.”

 

Magazinul PROFI din Harlau reprezinta o investitie construita de la zero, cu un format optim pentru acest gen de activitate; el este amplasat pe strada Petru Rares nr. 14, are o suprafata totala de 710mp si o suprafata de vanzare de 450 mp in care, pe langa obisnuitele standuri cu produse si atragatoarea zona de legume si fructe, functioneaza una din noile atractii ale retelei PROFI: un stand cu produse calde de patiserie, coapte chiar in magazin.

 

Pana sambata, 23 iulie, in fiecare zi primii 150 de clienti vor primi de cate o punga cu produse din magazinul care functioneaza de luni pana sambata in intervalul 7.00-22.00, si duminica, intre 8.00-20.00.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...