Profi a redus TVA-ul în avans

Cu o luna inainte de anuntata reducere oficiala a TVA la alimente, PROFI a redus taxa la o larga gama de produse, devenind astfel primul lant de magazine la care se poate observa o astfel de scadere de preturi.

„Am luat aceasta masura exceptionala inca din ultima zi a lui aprilie deoarece suntem convinsi ca scaderea preturilor rezultata din reducerea TVA este o decizie cat se poate de buna pentru comert, o decizie care nu doar ca le va permite oamenilor sa cumpere produse de mai buna calitate, dar va si spori vanzarile in general,” a declarat Daniel Cirstea, directorul general al magazinelor PROFI.

„In cazul asta, nimic nu ne impiedica sa o oferim la randul nostru inca de pe acum.”

Cumparatorii vor putea gasi cu usurinta aceste produse, ele fiind marcate cu etichete speciale, galbene.

Magazinele PROFI desfac o gama de peste 5000 de produse si activeaza in 138 de localitati din 40 de judete. PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.

- Publicitate -

Apple devine primul brand din lume evaluat la un trilion de dolari

Apple marchează un moment istoric, devenind primul brand din lume de un trilion de dolari, potrivit clasamentului celor mai...

Consumatorii cheltuiesc mai mult pentru servicii de streaming video

Cheltuielile medii lunare ale gospodăriilor cu platformele de streaming video la cerere au crescut cu aproape 30% față de...