Profi a oferit pachete copiilor din clasa pregătitoare

PROFI este alături de copii și multora dintre cei care merg pentru prima dată la școală le-a oferit pachețele cu rechizite, la deschiderea anului școlar.

Prezent la festivitatea de deschidere a anului școlar în peste 15 unități de învățământ din Timișoara, Bacău, Cluj-Napoca, Iași, Constanța, Craiova și Oradea, PROFI a împărțit peste 2500 de astfel de pachețele surpriză de care se bucură acum tot atâția elevi din clasa pregătitoare.

Cu nerăbdare și curiozitate, ei au descoperit plastilină, creioane colorate, caiete și blocuri de desen, trecând astfel mai ușor peste emoțiile primei zile de școală. Din pungulițe nu a lipsit nici mărul, simbol al unei vieți pozitive, al unor obiceiuri sănătoase care se pot dobândi încă din copilărie.

Acțiunea face parte din campania „PROFI iubește sănătatea”, un proiect amplu prin care retailerul investește în programe de sănătate și prevenție, atât pentru propriii angajați, cât și pentru publicul larg.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...