Profi a mai deschis trei magazine

Profi a continuat extinderea în teritoriu și la începutul lunii septembrie, adăugând alte trei unități pe harta rețelei.

Primul a fost Profi Loco în comuna Păltinoasa, situat pe strada Principală, nr. 423, cel de-al 15-lea magazin din județul Suceava, cu o suprafață totală de 356,68 m2, din care sala de vânzări este de 250 m2.

Tot în format Loco funcționează și noul magazin din comuna Săvârșin, județul Arad. Situată pe strada Principală, nr. 253B, unitatea are o suprafață totală de 375 m2, cu o suprafață de vânzări de 255 m2.

Deschis în format Standard, magazinul din localitatea Oltenița, județul Călărași se află pe Bulevardul Republicii, nr. 18, având o întindere totală de 695,82 m2. Suprafața de vânzare măsoară 503 m2.

Cu peste 10.000 de angajați, PROFI are 442 de unități în 215 localități din toate județele și municipiul București.

- Publicitate -

Ungurii de la KÉSZ au autorizație de construire pentru ansamblul Corallis Apartments

KÉSZ a obținut autorizația de construire pentru proiectul rezidențial Corallis Apartments, situat pe malul Lacului Grivița, în zona Petrom...

De ce surfingul este potrivit pentru copii: o aventură sănătoasă și educativă

Surfingul este o activitate captivantă și plină de adrenalină care a câștigat popularitate în rândul copiilor și părinților deopotrivă....