Profi a mai deschis patru magazine

PROFI a încheiat săptămâna trecută cu magazine noi la Dragomirești,  Flămânzi, Ivănești și Timișoara. 

Astfel, locuitorii din orașul Dragomirești, Jud. Maramureș, beneficiază de produsele de calitate la prețuri avantajoase din cadrul magazinului PROFI situat pe strada 1 Decembrie 1918. Funcționând în format LOCO, magazinul are o suprafață totală de 395 m2 din care sala de vânzări acoperă 284 m2.

Și locuitorii orașului Flămânzi, Jud. Botoșani, se bucură de un magazin PROFI, tot în format LOCO. Cu o suprafață totală de 450 m2 și o sală de vânzări de 196 m2, acesta se află pe strada Dimitrie Iov, nr. 260.

La rândul lor, timișorenii beneficiază de încă un magazin PROFI, al 23-lea. Acesta funcționează în format CITY la parterul  blocului 9, pe Intrarea Doinei, acoperind 360 m2, din care sala de vânzări este de 235 m2.

Mai mult, s-a deschis și primul magazin PROFI din comuna Ivănești, Jud. Vaslui, în format LOCO. Unitatea funcționează la numărul 98 pe Strada Principală, dispunând de o suprafață totală de 365 m2, cu o sala de vânzări de 239 m2.

Cu peste 10.000 de angajați care lucrează în 428 de magazine din 203 localități, PROFI este rețeaua de retail cu cea mai mare acoperire geografică din România, și care continuă să se dezvolte într-un ritm de cel puțin 100 de magazine pe an.

- Publicitate -

Trăiește în confort și eleganță aproape de munte. Descoperă apartamente exclusiviste și casele de lux integrate în peisajul montan

Cum te-ai simți dacă ai începe fiecare zi respirând aerul curat de munte de pe terasa locuinței tale? Acest...

Cum funcționează PENNY Iuliu Maniu, primul magazin autonom al rețelei

PENNY deschide în 29 mai, la București, primul magazin autonom, în care articolele sunt scanate automat, prin intermediul unui...