Profi a încheiat luna cu patru magazine noi

.
.

Profi a incheiat luna noiembrie cu patru noi magazine in Ramnicu Sarat, Huedin, Cluj si Botosani, incepand un parteneriat pe termen lung cu o importanta companie imobiliara si inaugurand primul dintre magazinele Pita achizitionate in acest an.

 

Astfel, reteaua creste la 197 de unitati.

 

Magazinul PROFI din Ramnicu Sarat si-a deschis portile in format standard, in cadrul centrului comercial Victoria. El are o suprafata totala de 500 mp si o sala de vanzari de 320 mp.

 

“Acesta este inceputul unei cooperari de durata cu un mare detinator de centre comerciale, avand in vedere ca luam in calcul posibilitatea deschiderii de magazine si in proprietatile Wini Imobili din alte localitati,” a declarat Directorul de expansion PROFI Rom Food, Gaetan Pacton.

 

In acceasi zi a mai fost inaugurat un magazin standard PROFI la Huedin, judetul Cluj, pe Strada Morii nr.1, cu o suprafata totala de 783 mp si o sala de vanzari de 460 mp.

 

Un nou magazin PROFI in format City a fost inaugurat si la Cluj, pe  strada Dunarii nr.22. El are o suprafata totala de 355 mp si o sala de vanzari de 220 mp.

 

Primul din seria magazinelor PITA achizitionate in acest an de PROFI la Botosani, judetul Botosani, si-a primit astazi clientii pe strada Grivitei nr.7. El se prezinta in format City, cu o suprafata totala de 308 mp si o sala de vanzari de 205 mp.  Magazinul a fost redeschis sub numele de PITA, nume pe care il va pastra pana in momentul cand PROFI isi reorganizeaza gama de produse astfel incat sa se plieze cat mai bine pe cererea locala si va gasi furnizorii potriviti pentru acest oras din nordul tarii, cel mai probabil in primul trimestru al anului viitor.

- Publicitate -

Ultimele

Românii plătesc cel mai puțin pentru mâncarea tradițională de sărbători

Gospodăriile românești vor plăti mai puțin de 18 euro pentru mâncarea tradițională de Crăciun, cel mai mic cost dintre...