Profi a inaugurat magazine la Zarnesti si Oradea

.
.

Astazi, s-a deschis primul PROFI City din Oradea dupa ce ieri s-a inaugurat primul PROFI din Zarnesti, ajungandu-se astfel la o retea de 214 unitati. 

Zarnesti este cea de a 110-a localitate de pe harta PROFI. Magazinul de aici este situat pe strada Mitropolit Ion Metianu nr. 4, se intinde pe o suprafata totala de 470 mp si detine o sala de vanzari de 310 mp. Prin acest nou magazin in format standard, in judetul Brasov ajung sa functioneze in total 10 unitati PROFI, din care doua in format City.

De acum, locuitorii din Zarnesti se vor putea bucura de cele aproximativ 5500 de produse care alcatuiesc sortimentatia PROFI, precum si de preturile mici si de promotii extrem de avantajoase.

La randul ei, unitatea in format City din Oradea are o suprafata de vanzare de 220 mp, o suprafata totala de 311 mp si este situata pe strada Erofte Grigore nr. 7.

Acesta este al treilea magazin PROFI din Oradea si al sasele din judetul Bihor.

- Publicitate -

Ultimele

Diferenta dintre metoda traditionala de facut clatite si aparatul automat Pancake Corner

Intr-o lume in care tehnologia a devenit omniprezenta si ne-a simplificat multe activitati, exista intotdeauna intrebarea daca metodele traditionale,...