Profi a deschis un magazin de gheață

.
.

PROFI Ice Store, inaugurat la Bucuresti, cel de-al 200-lea din retea, este prima unitate de retail modern din lume construita din gheata. 

 

“A venit vremea sarbatorilor si a cadourilor”, a declarat Pawel Musial, directorul general PROFI. ”Ne-am gandit sa oferim un cadou special de sarbatori, pe care lumea sa-l vada si de care  sa se bucure cu usurinta,” a mai adaugat el, zambind. “Totodata, am vrut sa dovedim inca o data ca PROFI vine mereu cu inovatii in avantajul clientilor sai”.

 

Aproximativ 80 de tone de gheata transparenta au fost prelucrate cu maiestrie pentru a deveni peretii si rafturile unui magazin de 150 m.p. care functioneaza  in inima acestei capitale est europene in perioada dintre Sf.Nicolae si Craciun. Resursele locale de gheata cu transparenta de cristal sunt insuficiente si desi productia pentru acest proiect a demarat inca de la inceputul lui iulie, o cantitate considerabila de material a trebuit importata si din Polonia pentru ca lucrarea sa poata fi definitivata.

 

Proiectul s-a bucurat de sprijinul ambasadei Poloniei si de cel al Primariei Municipiului Bucuresti.

 

“Suntem bucurosi sa sustinem idei indraznete, iar PROFI Ice Store este cu siguranta chiar asa ceva!” a declarat Excelenta Sa Dl. Marek Szczygieł, Ambasadorul Extraordinar si Plenipotentiar al Poloniei in Romania.

 

Pentru ca magazinul sa se mentina in perfecta stare pe toata perioada proiectului, temperatura ambientala este mentinuta la maximum -5C˚, iar cele peste 500 de produse puse spre vanzare aici au fost selectate cu atentie si vor fi plasate prin rotatie astfel in cat sa se mentina perfect la aceste temperaturi scazute.

 

Structura de gheata a fost construita de Ice Events, compania din Cluj care a furnizat si mobilierul hotelului de gheata de la Balea lac.

 

PROFI Ice Store este amplasat in piata George Enescu, in vecinatatea Ateneului Roman, a Hotelului Hilton si a Bibliotecii Centrale Universitare din Bucuresti.

 

In aceasta  saptamana, PROFI a mai deschis trei alte magazine la Botosani, Sannicolaul Mare si Timisoara.

 

Crescand de la 67 de magazine in 2009, la 201 magazine si 5000 de angajati in prezent, PROFI s-a extins agresiv, devenind cea de a doua mare retea de retail modern din Romania. Firma este detinuta in proportie de 100% de Polish Private Equity Fund Enterprise Investors, companie ce administreaza unul dintre cele mai mari grupuri de private equity si venture capital din Polonia si din Europa Centrala si Rasariteana.

- Publicitate -

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...

Tranzacții imobiliare de peste 400 milioane euro în prima jumătate a anului

Primul semestru din 2024 s-a încheiat cu tranzacții imobiliare de 419 milioane de euro în România, de peste două...