Profi a deschis șase magazine într-o singură zi

PROFI încheie luna august stabilind un record în retailul românesc: inaugurarea simultană a șase magazine la Nușfalău, Sebeș, Tălmaciu, Teiuș, Timișoara și Suceava. 

În această lună, PROFI a deschis 15 magazine dintre care opt sunt operate în format Loco, patru în format City și trei în format Standard. În perioada iunie-august 2016, 38 de noi unități au completat rețeaua PROFI.

“Toamna aduce un nou nivel al dinamismului privind expansiunea rețelei. Urmărim să fim prezenți în noi zone rurale, fără a neglija însă mediul urban. Echipele de dezvoltare a rețelei lucrează la aproape întreaga capacitate. În următoarea perioadă, vom întări acest segment astfel încât să ne atingem obiectivul de a depăși 100 de magazine pe an, pentru a acoperi cât mai multe zone din mediul rural și a ne întări poziția în anumite centre urbane”, a declarat Daniel Cîrstea, director general PROFI Rom Food.

“Planul nostru pentru acest an este să ajungem la 500 de unități operaționale și chiar să depăsim acest număr.”

De ieri, două noi localități din județul Alba, Sebeș și Teiuș, fac parte din rețeaua PROFI. Magazinul în format City din orașul Sebeș este situat pe strada Mihail Kogalniceanu, bl. 54 AB, ocupă o suprafață totală de 455,51 m2, din care suprafața de vânzare este de 275 m2. Cel din Teiuș are o suprafață totală de 500 m2, din care sala de vânzări este de 346 m2, unitatea în format Standard funcționează pe strada Clujului, nr. 78C.

Deschis în format Loco, magazinul din comuna Nușfalău, județul Sălaj, este situat pe strada Petofi Șandor, nr. 2, și dispune de o suprafață totală de 431,4 m2 din care sala de vânzare ocupă 266 m2.

Tot în format Loco funcționează și magazinul din Tălmaciu, județul Sibiu, aflat pe strada Piața Textiliștilor, nr.2. Acesta are de o suprafață totală de 420,36 m2, din care sala de vânzări este de 251 m2.

Magazinul deschis la Timișoara este cel de-al 24-lea PROFI din localitate și se găsește în complexul Chic, Str. Alexandru Vaida Voievod, nr. 1. Unitatea este în format City cu o suprafață totală de 380 m2 din care sala de vânzări este de 208 m2.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...