Profi a deschis la Slatina, Brăila și Constanța

Profi a deschis săptămâna aceasta patru noi magazine la Slatina, Braila si Constanta.

Magazinul din Slatina s-a deschis pe Str.Serg.Mj.Dorobantu Constantin nr. 9, in cartierul  Progresul. Functioneaza in format City si are o suprafata totala de 350 mp din care sala de vanzari ocupa 210 mp. Este al treilea Profi Slatina.

La Braila noul PROFI se află pe Aleea Cutezatorilor nr.5, in Complexul Hipodrom. Acesta functioneaza in format Standard, cu o suprafata totala de 533 mp, sala de vanzari masurand 395 mp. Este al cincilea Profi Brăila.

De ieri exista inca doua magazine PROFI si in judetul Constanta. Primul, un City, se afla chiar in capitala judetului, pe Prelungirea Caraiman, nr.4 A, si are 297 mp, cu sala de vanzari de 216 mp. este al 11-lea Profi Constanța.

Cel de al doilea nou magazin constantean este amplasat in localitatea Baneasa pe str. Trandafirilor nr. 102, si s-a deschis in format Loco, avand o suprafata totala de 432 mp si o sala de vanzari de 237 mp.

Astfel, reteaua a ajuns sa cuprinda in prezent 379 magazine in 179 de localitati din toate cele 41 de judete si municipiul Bucuresti.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...