Profi a deschis doua unitati noi

.
.

PROFI a deschis astazi, la Bucuresti, prima din cele doua unitati pe care le-a preluat de la Cris-Tim si totodata a inaugurat prima sa unitate din Caracal. Astfel, reteaua PROFI ajunge sa numere 219 unitati operationale in intreaga tara.

Magazinul preluat de la Cris-Tim devine cel de al 25-lea PROFI din Bucuresti, va functiona in format City cu o suprafata totala de 426 mp si un spatiu de vanzare de 217 mp, pe Str. Pajura nr.24, sector 1.

Acesta este cel de-al treilea PROFI City din capitala, dupa cele din cartierele Rahova si Drumul Taberei, si reprezinta cea de-a 21-a unitate cu acest format din tara.

„Cris-Tim ocupa de multa vreme un loc important in sortimentatia PROFI ce cuprinde peste 5000 de produse de calitate la unele dintre cele mai bune preturi de pe piata, iar deschiderea noului magazin PROFI intr-un spatiu Cris-Tim reprezinta o amplificare a cooperarii dintre cele doua companii,” a declarat Pawel Musial, director general PROFI Rom Food.

„Foarte curand, vom inaugura si al doilea magazin PROFI preluat de la Cris-Tim, la Mogosoaia.”

Magazinul PROFI din Caracal este situat pe Str. Iancu Jianu nr.14, colt cu Str. Mieilor nr.3, se intinde pe o suprafata totala de 450 mp si detine o sala de vanzari de 320 mp. Aceasta este cea de a treia unitate PROFI din judetul Olt si va functiona in format standard, la fel ca si cele din Slatina si Corabia. Caracal este cea de-a 112-a localitate de pe harta PROFI.

 

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...