Profi a deschis alte șase magazine noi

PROFI a deschis in aceasta saptamana magazine la Tantareni, Cheveresu Mare, Balaceanca, Periam si Cluj-Napoca, incheind astfel luna martie cu un total de 13 inaugurari.

Unitatea din Tantareni, judetul Gorj, se gaseste de astazi pe Str. Principala, nr. 65. Aceasta functioneaza in format Loco cu o suprafata totala de 360 mp, din care sala de vanzari masoara 220 mp.

Tot in format Loco functioneaza si magazinul din Cheveresu Mare, judetul Timis. Situat pe str. Principala nr.137, acesta se intinde pe o suprafata totala de 316 mp, din care suprafata de vanzari este de 189 mp.

In localitatea Balaceanca, judetul Ilfov, pe str. Libertatii, nr. 1 se gaseste magazinul PROFI City care dispune de o suprafata totala de 372 mp, iar sala de vanzari are 275 mp.

Cu o suprafata totala de 709 mp, din care suprafata de vanzari este de 532 mp, unitatea in format Standard din Covasna functioneaza pe str. 1 Decembrie 1918, nr.12A.

De ieri, s-a mai deschis un magazin in judetul Timis, la Periam. Unitatea in format Standard se afla pe str. Principala, nr. 825, ocupand o suprafata totala de 529 mp, in care suprafata de vanzari este de 329 mp.

La Cluj-Napoca, noua unitate din localitate, cea de-a 21-a, s-a deschis pe str. Zorilor, nr. 44. In format City, magazinul se intinde pe o suprafata totala de 380 mp, din care sala de vanzari este de 280 mp.

- Publicitate -

Ultimele

Românii sunt mai puțin interesați să cumpere locuințe și se orientează spre închiriere

Ponderea celor care plănuiesc să achiziționeze o locuință în următoarele 12 luni a scăzut cu 8%, de la 45%...