Profi a deschis 15 magazine noi în luna septembrie

De la începutul lunii septembrie, PROFI a inaugurat 15 magazine dintre care șase și-au primit vineri, 30 septembrie, primii clienți la Alexandria, Bâlteni, Dumbrăveni, Tulgheș, Berezeni și Cluj-Napoca.

Magazinul deschis în Alexandria, județul Teleorman este al doilea PROFI din localitate, ambele funcționând în format standard. Noua unitatea se află pe strada Turnu Măgurele, la parterul blocului nr. 508, și are o suprafață totală de 556 m2 din care suprafața de vânzări ocupă de 362 m2.

La Bâlteni s-a deschis cel de-al 10-lea magazin PROFI din județul Gorj. Situată pe strada Principală, nr. 150, unitatea în format Loco are o suprafată de 355 m2, cu o sală de vânzări de de 251 m2.

Al 15-lea PROFI din județul Sibiu se află în localitatea Dumbrăveni, pe strada Aurel Tiflea. Unitatea în format Loco dispune de o suprafață totală de 365 m2 , cu o suprafață de vânzari de 266 m2.

Tot PROFI Loco sunt și unitățile din localitățile Tulgheș și Berezeni.  Magazinul din Tulgheș, județul Harghita, funcționează pe strada Centru, bl.1, acoperind o suprafață totală de 392 m2 cu o sală de vânzări de 264 m2. Unitatea din Berezeni, județul Vaslui se află pe strada Principală, nr. 279. Are o întindere totală de 370 m2 din care sala de vânzări este de 252 m2.

Un nou magazin PROFI va funcționa și în Cluj-Napoca pe Calea Mănăștur, nr.109 A. În format City, unitatea are o suprafață totală de 392 m2, cu o suprafață de vânzare de 265 m2.

- Publicitate -

Apple devine primul brand din lume evaluat la un trilion de dolari

Apple marchează un moment istoric, devenind primul brand din lume de un trilion de dolari, potrivit clasamentului celor mai...

Consumatorii cheltuiesc mai mult pentru servicii de streaming video

Cheltuielile medii lunare ale gospodăriilor cu platformele de streaming video la cerere au crescut cu aproape 30% față de...