Profi a depășit pragul de 300 localități în care a deschis magazine

Din aceasta saptamana, odata cu inaugurarea altor cinci magazine la Iasi, Sacele, Darasti Vlasca, Pielesti si Potcoava, prezenta PROFI trece pragul de 300 de localitati.

De ieri, o noua unitate functioneaza in format City Iasi, pe Soseaua Pacurari, nr.46, bl. 553, tronsoanele I si II (Esplanada Mimoza). Aceasta are o suprafata totala de 318 mp, din care sala de vanzari este de 240 mp.

In acelasi format se gaseste tot de ieri un magazinul in Sacele, judetul Brasov. Aflat pe str. Stefan cel Mare, nr. 45, acesta se intinde pe o suprafata totala de 454 mp, iar suprafata de vanzare masoara 295 mp.

La Darasti Vlasca si Pielesti magazinele inaugurate ieri functioneaza in format Loco.

Cu o suprafata totala de 314 mp, din care suprafata de vanzare masoara 202 mp, unitatea din Darasti Vlasca, judetul Giurgiu, este amplasata pe str. Principala, nr. 264A.

Cea din Pielesti, judetul Dolj, se gaseste pe str. Gheorghita Geolgau, nr. 181 si se intinde pe o suprafata totala de 312 mp, din care sala de vanzari este de 174 mp.

Locuitorii din Potcoava, judetul Olt, se bucura de astazi de produsele proaspete, de calitate si la preturi avatajoase pe care le ofera magazinul PROFI Loco inaugurat in localitate. Aceasta se afla pe Aleea Mioritei, nr. 8 si dispune de o suprafata totala de 363 mp, din care sala de vanzari este de 238 mp.

- Publicitate -

România va depăși 4,5 milioane mp spații de retail modern la final de 2024

În 2024, stocul de spații de retail modern va depăși 4,5 milioane de metri pătrați, cu mai mult de...

Platforma Hedepy a încheiat 2023 cu o investiție de 3,9 milioane de euro

Platforma de psihoterapie online care reunește sute de terapeuți din întreaga lume Hedepy, a finalizat la sfârșitul anului trecut...