Profi a depășit 300 de magazine

PROFI a deschis la Timisoara magazinul cu numarul 300, inaugurand in acelasi timp si alte noi unitati in Bacau, Dej si Izbiceni.

“Ne straduim sa dam tot mai multa consistenta devizei magazinelor PROFI: Mai ieftin, mai bun, mai aproape!” a declarat Daniel Cirstea, director general PROFI Rom Food.

“Faptul ca astazi suntem cea mai extinsa retea de retail modern arata ca reusim sa fim pe placul celor peste un sfert de milion de cumparatori care ne calca zilnic pragul.”

Magazinul 300 este un City amplasat in Calea Dorobantilor nr. 3, cu o suprafata totala de 319.35 mp si o sala de vanzari de 205 mp.

Magazinul din Bacau este situate pe Str. Carpati nr. 15, la parterul unei cladiri de locuinte si functioneaza in format City, cu o suprafata totala de 327.47 mp si o sala de vanzari de 217 mp.

La randul sau, cel din Dej este amplasat in Piata 16 Februarie Nr.3, tot la un parter, si se prezinta in formatul standard, cu o suprafata totala de 492 mp si o sala de vanzari de 360 mp.

Marcand aparitia unei noi localitati pe harta PROFI, magazinul din Izbiceni este in format Standard, amplasat pe strada Pietei nr.9, cu o suprafata totala de 593 mp si sala de vanzari de 420 mp.

Primele magazine PROFI au aparut la inceputul anilor 2000, in Timisoara iar la sfarsitul lui 2014 era al 15-lea mare angajator din Romania si totodata cel mai mare angajator din vestul tarii, cu aproape de 8000 de angajati la nivel national.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...