Profi a ajuns la 240 de magazine

.
.

PROFI a deschis astazi doua noi magazine la Iasi si la Drobeta Turnu Severin si are in acest moment 240 de unitati operationale in intreaga tara.

La Iasi, pe strada Ciurchi nr.121, PROFI a inaugurat un magazin standard cu o suprafata totala de 448 mp, cu o sala de vanzari de 300 mp. In urma acestei deschideri, Iasiul ajunge sa aiba sapte unitati PROFI, iar alaturi de cele doua din Harlau si Pascani, judetul ajunge la noua.

Magazinul deschis la Drobeta Turnu Severin se afla situat pe strada Numa Pompiliu nr.1 si se intinde pe o suprafata totala de 623 mp, din care spatiul de vanzari acopera 335 mp. Unitatea se prezinta tot in formatul standard si reprezinta cel de-al patrulea magazin PROFI din Turnu Severin.

Cu deschideri de magazine aproape saptamanale, PROFI isi continua politica de expansiune ce vizeaza un numar cat mai apropiat de 300 de magazine pana la sfarsitul anului.

PROFI are peste 5500 de angajati in momentul de fata care lucreaza in magazine in format standard si City in 118 localitati din 40 de judete si reprezinta cel de-al doilea mare lant de magazine din comertul modern romanesc.

- Publicitate -

Cât de pline sunt mijloacele de transport în comun din București? Poți vedea pe Google Maps

De astăzi, călătorii pot vedea în timp real, în aplicaţia Google Maps, gradul de încărcare al mijloacelor de transport...

Continental Tires Timișoara închiriază un depozit pentru stocarea anvelopelor

VGP anunță finalizarea celei de-a 8-a clădiri din VGP Park Timișoara odată cu livrarea depozitului către Continental Tires Timișoara,...