Profi a ajuns la 232 de magazine

.
.

PROFI a inaugurat in data de 26 iunie doua magazine la Ploiesti si la Iasi, iar astazi, 27 iunie, a mai deschis inca doua, in Constanta si Pitesti, ajungand la o retea de 232 de unitati.

 

Magazinul deschis la Ploiesti este situat pe Bulevardul Bucuresti-Ploiesti nr.9, Bl.8A, se intinde pe o suprafata totala de 487 m.p. si are o sala de vanzari de 270 m.p. Unitatea va functiona in format PROFI City, fiind cea de a  saptea din Ploiesti si a 11-a din judetul Prahova.

 

Unitatea din Iasi este una standard, se afla pe strada Han Tatar nr.6, are o suprafata totala de 757 m.p. si sala de vanzari de 380 m.p. Ea reprezinta cea de a 6 unitate PROFI din Iasi si cea de a opta din judet.

 

Tot in format standard va functiona si magazinul ce se deschide maine la Pitesti pe strada Libertatii nr.44, cu o suprafata totala de 717 m.p. si o sala de vanzari de 340 m.p.  Acesta este cel de al patrulea magazin din Pitesti si totodata al saptelea din judetul Arges.

 

Magazinul  ce urmeaza sa se deschida in Constanta se afla pe strada Soveja nr.54, se intinde pe o suprafata totala de 465 m.p., are un spatiu de vanzari de 315 m.p., este cel de al saselea din Constanta si al saptelea din judet. El va functiona in formatul City, fiind cel de al 26 magazin PROFI City din tara.

Prezent in 116 localitati din 40 de judete si avand mai mult de 5500 de angajati, PROFI este  al doilea mare retailer modern din Romania.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...