Profi a ajuns la 184 de magazine

.
.

Reteaua PROFI a ajuns la 184 de magazine dupa ce a deschis trei unitati standard in Ploiesti si Craiova saptamana trecuta, iar astazi a deschis alte doua, unul la Brasov, in format City, si altul la Filipestii de Padure, in format standard.

 

“Ne apropiem cu pasi rapizi de atingerea obiectivului pe care ni l-am propus pentru acest an, si anume de a face ca reteaua noastra sa se apropie cat mai mult de 200 de magazine”, a spus Pawel Musial, Directorul General Profi Rom Food.

 

Magazinul deschis saptamana trecuta la Ploiesti se afla pe str. Streiului nr.1A, se intinde pe o suprafata totala de 544 mp si are o sala de vanzari de 390 mp, in timp ce unitatatea  deschisa ieri in aceeasi localitate se afla pe str. Chimiei nr.5, avand o suprafata totala de 427 mp din care sala de vanzari se intinde pe 264 mp. Astfel, in Ploiesti ajung sa functioneze sase astfel de magazine, la nivelul judetului fiind in operare opt magazine PROFI.

 

Unitatea din Craiova este cea de-a doua din municipiu, respectiv a patra din judetul Dolj, si este situata pe str. Brazda lui Novaci nr.66, cu o suprafata totala de 572 mp si un spatiu de vanzari de 330 mp.

 

Astazi, in Brasov, a fost inaugurat cel de al saptelea PROFI din localitate, totodata al noualea din judet, pe Bd. Grivitei nr.65. Acesta va fi in format City, cu o suprafata totala de 335 mp si o sala de vanzari de 210mp.

 

Tot astazi si-a primit cumparatori si primul magazin din Filipestii de Padure, pe Str. Principala nr. 832, cu o suprafata de 800 mp si o sala de vanzari de 500 mp, avand formatul Standard.

 

Cu fiecare deschidere PROFI vine tot mai aproape de nevoile oamenilor care isi doresc produse de calitate la unele din cele mai bune preturi de pe piata romaneasca.

 

PROFI numara peste 4500 de angajati care opereaza in magazine standard, City si Mall raspandite in 96 de localitati din 36 de judete si reprezinta cel de-al doilea mare retailer modern din Romania.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...