Profi a ajuns în 100 de localități

.
.

Astazi, s-a deschis primul magazin PROFI din Alexandria, reteaua ajungand astfel sa fie prezenta in 100 de localitati. Tot astazi a fost deschis si un al  doilea magazin in Sf.Gheorghe, numarul total al magazinelor PROFI ridicandu-se la 191.

 

“Avem deja certitudinea ca pana la sfarsitul anului vom reusi sa depasim pragul celor 200 de magazine pe care  ni le-am propus pentru 2013,” a declarat  Pawel Musial, directorul general PROFI Rom Food. “Extinderea va continua in ce priveste atat numarul de magazine, cat si numarul localitatilor in care activam”.

 

Magazinul din Alexandria, judetul Teleorman, este situat pe Str. Libertatii nr. 1-4 A, are o suprafata totala de 522 mp si o sala de vanzari de 370 mp si se prezinta in format standard.

 

Cel de al doilea magazin din Sf. Gheorghe, judetul Covasna, este amplasat pe strada Sporturilor Nr. 11, BL.23 si se prezinta in format City, cu o suprafata totala de 300 mp si o sala de vanzari de 215 mp.

 

Dupa aceste deschideri Profi ajunge in aproape toate judetele Romaniei, cu exceptia Vaslui, Calarasi, Giurgiu si Buzau, unde retailerul nu are nici o unitate. Un alt judet unde Profi nu este inca prezent, Botosani, va beneficia de deschiderea mai multor unitati ale retailerului in urma achizitiei lantului de supermarketuri local PITA.

 

Prin cele 191 de magazine si aproape 5000  de angajati, reteaua PROFI este cel de al doilea mare retailer din Romania, oferind o gama de peste 5000 de produse de calitate si la preturi bune, aproximativ 80% dintre produsele alimentare fiind de provenienta din Romania.

- Publicitate -

Ultimele

Diferenta dintre metoda traditionala de facut clatite si aparatul automat Pancake Corner

Intr-o lume in care tehnologia a devenit omniprezenta si ne-a simplificat multe activitati, exista intotdeauna intrebarea daca metodele traditionale,...