Profi: 32 de magazine noi în luna noiembrie

In ultima zi din noiembrie, PROFI va deschide simultan opt magazine la Botosani, Buhusi, Constanta, Farcasele, Husi, Iasi, Independenta si Turnu Magurele, stabilind astfel un nou record in retailul romanesc: 32 de inaugurari intr-o singura luna.

Dintre noile magazine 12 sunt in format Standard, 10 in format City si tot atatea in format Loco.

Profi Botosani se va afla pe str. G. Enescu, nr.26, sc. A+B, in format City, cu o suprafata totala de 408 mp, sala de vanzari fiind de 286 mp.

In acelasi format se deschide si Profi Iasi, pe str. Anton Crihan, nr. 8-10, cu o suprafata totala de 276 mp, din care suprafata de vanzari este de 181 mp.

Profi Independenta, judetul Galati, va functiona in format Loco pe str. Al. I. Cuza, nr 2F. Acesta se intinde pe o suprafata totala de 295 mp, iar sala de vanzari masoara 200 mp.

Profi Farcasele, jud. Olt, pe str. Principala, nr. 9 va fi un magazin in format Loco care masoara 363 mp, din care sala de vanzari este de 226 mp.

Magazinele din Buhusi, Husi, Turnu Magurele si Constanta se deschid in format Standard. Profi Buhusi, jud. Bacau, se gaseste pe str. Al. I. Cuza, nr.2, bl.2, pe o suprafata totala de 509 mp, din care sala de vanzari este de 400 mp.

Profi Husi, jud. Vaslui, va fi inaugurat pe str. I. Al. Anghelus, nr.2, cu o suprafata totala de 500 mp, din care suprafata de vanzari este de 319 mp.

Profi Turnu Magurele, jud. Teleorman, se va afla pe B-dul Independentei, la parterul complexului Victoria, intinzandu-se pe o suprafata totala de 443 mp, cu o sala de vanzari de 327 mp.

Profi Constanta se va afla pe b-dul 1 Mai, bl. J10. Aceasta are o suprafata totala de 711 mp, din care sala de vanzari acopera 503 mp.

Cu magazine prezente in 368 de localitati si o echipa de care se apropie de 13.000 de oameni, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.

- Publicitate -

Ultimele

4 din 10 angajați sunt nemulțumiți de salariu și jumătate cred că este ok

Un procent 39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor,...