Profesionalism in servicii de transporturi: Gama completa de la Holleman

Transportul complex facut simplu, de profesionisti cu experienta vasta in domeniu: Holleman

In fiecare an, firmele din Romania si alte state membre ale Uniunii Europene, au proiecte de transport (mici si mari, pe distante scurte si lungi), ce necesita serviciile unor profesionisti in domeniu.

Diversitatea produselor transportate in Europa necesita specializari precise, menite sa asigure mereu succesul mult-asteptat de clienti.

Alegerea unui partener de lucru serios pentru transporturi agabaritice sau marfuri, reprezinta de multe ori, optimizarea profitului.

Cu o impresionanta experienta de peste 25 de ani in domeniul transporturilor agabaritice in Romania si Europa, Holleman a devenit una din cele mai cautate firme de transport din tara.

Clientii apeleaza la profesionalismul si expertiza specialistilor Holleman pentru a transporta cu succes produse dintr-un punct in altul. Ei au certitudinea ca firma se va descurca cu particularitatile transportului.

Pentru a raspunde cerintelor diferite si complexe ale clientilor, firma investeste an de an in training-ul angajatilor dar si in dezvoltarea celui mai modern parc auto specializat din Romania. Acesta reflecta seriozitatea cu care firma trateaza fiecare proiect de transport.

Gama completa de servicii oferite de Holleman:

  • Transport rutier
  • Transport fluvial
  • Transport maritim
  • Manipulari si relocari industriale
  • Instalari turbine eoliene
  • Transporturi speciale (instalatii de foraj, structuri metalice, reactoare electrice, echipamente si utilaje agricole, utilaje si materiale de constructii, etc)
  • transport marfa generala prin intermediul companiei Inter Trans Logistics, parte a grupului Holleman

Specialistii Holleman asigura logistica transportului si intreprind toate masurile necesare, ca produsul sa ajunga in siguranta la destinatie. Acestia analizeaza cu strictete caracteristicile transportului si aleg cea mai buna ruta (rutiera, fluviala sau maritima).

Flexibilitatea si seriozitatea caracterizeaza modul de lucru al firmei, care-si respecta promisiunile fata de toti cei care-i contracteaza serviciile.

Indiferent de dimensiunile, greutatea, lungimea, latimea sau inaltimea produsului ce necesita a fi transportat, Holleman reuseste sa duca la bun sfarsit orice proiect. Firma are o gama variata de mijloace de transport, adaptabile la necesitatile clientilor.

Printre acestea se numara autotractoare moderne de la Mercedes Benz, DAF, Scania si Volvo. Acestea sunt suficient de puternice pentru a face fata la necesitatile oricarui tip de transport.

De asemenea, trailere sunt ultra-performante, achizitionate de la Broshuis, Goldhofer, Meusburger si Faymonvile. Echipamentele Holleman sunt alese cu grija si dupa studii indelungate.

Ele reprezinta succesul si gradul ridicat de satisfactie al clientului. Pentru proiecte mai speciale, cum sunt cele de manipulari si relocari industriale, expertii Holleman pot face minuni.

Printre cele mai recente proiecte de transport tip se numara manipulari cu portal hidraulic mobil, translatarea unui generator de 180 de tone, translatarea unei turbine de gaz de 209 de tone si multe altele.

Inter Trans Logistics, parte din grupul Holleman, se poate ocupa cu succes de transportul general de marfa. Compania este recunoscuta pentru profesionalismul cu care trateaza fiecare proiect, indiferent de dimensiunea sa.

Toate companiile din grupul Holleman respecta un standard inalt de calitate, pentru a nu dezamagi clientii.

Pentru a beneficia de serviciile Holleman, trimite-ti un e-mail la adresa sales@holleman.ro sau sunati la numarul de telefon +40 21 321 38 22! Reprezentantii firmei raspund rapid si cu informatii utile!  

- publicitate -

trebuie să citești