Produsele OPPO, disponibile în magazinele Vodafone din Europa

Parteneriatul OPPO și Vodafone va debuta pe piețele europene, respectiv în Germania, Marea Britanie, Spania, Portugalia, România, Turcia și Olanda, continuând progresiv și în alte țări.

Smartphone-urile OPPO vor fi disponibile în magazinele online și offline Vodafone, printre cele mai importante fiind modelele 5G din seriile Find X, Reno și modelele seriei A.

„Suntem încrezători că produsele noastre inovatoare cu tehnologii avansate vor genera pentru Vodafone noi oportunități în era 5G. Viziunea Vodafone „împreună pentru un viitor mai bun” este compatibilă cu valoarea OPPO, „Benfen”- de a fi corecți și de a oferi calitate utilizatorilor, astfel că suntem nerăbdători să consolidăm o relație win-win de lungă durată, pentru a oferi utilizatorilor noștri un viitor mai bun în era 5G.” a declarat Alen Wu, Vicepreședintele companiei și Președintele Global de Vânzări OPPO.

OPPO își produce majoritatea produselor in-house, iar cele mai multe fabrici ale companiei și-au reluat activitatea, asigurând livrarea produselor către Vodafone și garantând continuitatea livrărilor chiar și în perioda pandemiei.

Ambele companii vor dezvolta platforme de vânzări online și vor asigura un suport continuu pentru clienți.

- Publicitate -

Ultimele

Clariant închide fabrica de bioetanol din comuna Podari, județul Dolj

Gigantul elvețian Clariant a luat decizia de a-și opri producția de bioetanol sunliquid la Podari, județul Dolj și de...