Produsele comandate pe OLX vor fi livrate și prin Poșta Română

Cumpărătorii OLX vor putea opta pentru livrarea produselor prin intermediul Poştei Române, la un tarif preferenţial cu până la 44% mai mic față de cel standard.

Coletele vor ajunge în posesia cumpărătorilor prin serviciul Inter Point al Poştei Române, destinat clienţilor care vând sau cumpără bunuri de pe platformele de anunţuri online.

Opţiunea de livrare prin Poşta Română se selectează de către vânzător, din contul său de client OLX.

Aceștia pot selecta dintr-un număr de 800 de subunităţi poştale informatizate una agreată de cumpărător, de unde acesta îşi va ridica trimiterea.

Vânzătorul efectuază AWB-ul direct din platforma OLX şi îl prezintă, împreună cu coletul, la orice oficiu poştal.

Trimiterile vor ajunge la destinaţie în maximum 2 zile de la prezentare, în cazul livrărilor efectuate în acelaşi judeţ şi în maximum 3 zile, pentru livrarea în alte judeţe.

Acestea vor putea fi monitorizate în sistem Track&Trace pe întreg fluxul tehnologic, de la prezentare şi până la livrare. Greutatea maximă admisă a expediţiei este de 30 kg.

Poşta Română asigură avizarea destinatarilor prin transmiterea unui SMS, la momentul sosirii trimiterii în subunitatea poştală. Cumpărătorului i se oferă opţiunea deschiderii coletului la livrare.

Toate cheltuilelile sunt suportate de către cumpărător, care face plata, la destinaţie, prin mandat poştal. Trimiterile vor fi păstrate în subunităţile poştale timp de 10 zile.

În cazul în care coletele nu sunt ridicate sau sunt refuzate, acestea sunt returnate expeditorilor, costurile fiind suportate de către OLX.

OLX este cel mai mare site de anunţuri din România, cu peste 10 milioane de vizitatori unici lunar şi peste 1,4 milioane de anunţuri active.

- publicitate -

trebuie să citești