Produse din gama auto, la Lidl

Începând de joi, 10 noiembrie, timp de o săptămână, Lidl vine în ajutorul șoferilor cu produse adaptate pentru mașină, din colecția auto. Cricul hidraulic, încărcătorul cu funcție de asistență la pornire sau husele cu funcții de încălzire sunt doar câteva dintre echipamentele auto care îți vor asigura mai multă siguranță și confort în trafic.

Asigură-te că atunci când pleci la drum ai mereu în mașină cricul hidraulic (49.99 lei) din gama Ultimate Speed, care poate susține până la 3 tone și are o înălțime de ridicare de aproximativ 185-360 mm. Totodată, echipează-ți mașina și cu un set de chingi (49.99 lei/set), disponibil la Lidl în 2 variante la alegere: setul de chingi elastice și tensionare (8 piese) sau setul de chingi de tensionare (4 piese).

Pentru cazurile în care bateria mașinii tale are nevoie de încărcare, optează pentru încărcătorul auto cu funcție de asistență la pornire (199 lei). Acesta se potrivește pentru baterii de autoturism sau de motocicletă de 12V sau 6V și capacitatea de 8 -180 Ah. Pornirea directă, fără un lung proces de reîncărcare, datorită impulsului mare de curent de aproximativ 75A/12V, transformă încărcătorul într-un accesoriu de nelipsit la drumurile lungi.

Husele pentru scaunele auto cu funcție de încălzire (59.99 lei/buc) au un timp scurt de încălzire și distribuie uniform căldura, pentru ca tu să te bucuri de confort deplin în mașină. Totodată, la Lidl vei găsi și huse de protecție pentru portbagaj sau pentru bancheta auto (29.99 lei/buc), dar și seturi de covorașe auto Prestige (34.99 lei/set/4 piese), cu efect antialunecare și de amortizare a zgomotului. Acestea sunt realizate din material rezistent și ușor de curățat sub presiune.

Vino la orice magazin Lidl din țară începând cu 10 noiembrie și descoperă și alte surprize din categoria auto. Toate ofertele pot fi consultate în catalogul online.

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...