Produse de la Baumax, în rate prin Credit Europe Bank

sursa foto: bmc-chmelar.at
sursa foto: bmc-chmelar.at

Credit Europe Bank şi bauMax au lansat un parteneriat care face posibilă achiziţionarea prin CardAvantaj a articolelor de bricolaj, a celor destinate amenajărilor interioare precum şi a materialelor de construcţii.

Astfel, posesorii CardAvantaj, cel mai popular card de credit din România cu plata în rate fără dobândă, vor putea cumpăra aceste produse în 6 rate, în oricare dintre cele 15 locaţii bauMax din ţară.

“Este un parteneriat care ne onorează şi care oferă totodată clienţilor noştri acea flexibilitate financiară atât de necesară dezvoltării acestui tip de proiecte. Continuăm să ne extindem reţeaua de parteneri cu nume importante, fideli strategiei de a pune la dispoziţia clienţilor noştri soluţii pe măsura exigenţelor acestora, în orice domeniu”, a declarat Engin Alaybayoglu, Chief Retail banking and Cards officer, Credit Europe Bank Romania.

„Pentru bauMax este foarte important să satisfacă dorinţele fiecărei categorii de clienţi în parte, de aceea acest parteneriat deschide porţile către o colaborare interesantă. Este foarte important să oferi soluţii fiecărui client, să te concentrezi pe nevoile acestora, punând la dispoziţie oferte atrăgătoare pentru achiziţionarea proiectelor complete”, a declarat Julia Anca Besnea, Marketing manager bauMax Romania.

Totodată, în perioada 20 ianuarie – 30 martie 2014 clienţii bauMax utilizatori de CardAvantaj vor avea la dispoziţie o ofertă specială de achiziţie în 8 rate fără dobândă.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...