Producătorul de paste Băneasa închiriază 5.000 mp în Eli Park 1

Producătorul de paste Băneasa a închiriat 5.000 de mp în cadrul ELI PARK 1, anunță Element Industrial, dezvoltatorul proiectului.

„Ne bucurăm că la scurt timp după anunțul debutului lucrărilor de construcție putem anunța și primul chiriaș din cadrul proiectului. Paste Băneasa va avea un depozit de 5.000 mp în prima fază a proiectului ELI PARK 1”, explică Muler Onofrei, Managing Partener,  Element Industrial.

ELI PARK 1 va avea o suprafață închiriabilă de 45.000 mp de spații de depozitare și birouri și presupune o investiție totală de 25 milioane de EUR. Element Industrial a anunțat de curând demararea lucrărilor de construcție la ELI PARK 1, compania Sagex Construct fiind desemnată antreprenor general.

Noul proiect este dezvoltat la standard internațional de clasă A, beneficiind de specificații tehnice precum: o ușă de încărcare/descărcare la fiecare 800 mp de hală, spații generoase de manevră pentru camioane (35 m truck court) și locuri numeroase de parcare. Termenul de livrare pentru prima fază este trimestrul al treilea 2019.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...