Producătorul de mezeluri brașovean LeFruMarin a intrat în reorganizare

Planul de reorganizare al LeFruMarin, intrat în insolvență la finalul anului 2016, a fost aprobat de creditori în procent de 72.28% din totalul masei credale.

Planul de reorganizare a fost propus și va fi coordonat de către administratorul judiciar Eurosmart prin filiala sa din Brașov.

Astfel, se va continua activitatea curentă de fabricare a produselor din carne, inclusiv a cărnii de pasăre.

În plus, se va realiza un transfer parțial de business și valorificarea activelor excedentare non-core business și vor fi recuperate creanțele societății față de debitorii săi.

LeFruMarin are în prezent peste 200 de contracte încheiate precum și relații comerciale pe bază de comenzi cu peste 1.000 de clienți.

Una dintre măsurile prevăzute de plan este și atragerea de clienți noi în portofoliul de export și dezvoltarea sortimentelor de produse achiziționate de clienții din portofoliu.

Cum funcționează rețeaua de distribuție LeFruMarin?

Rețeaua proprie de magazine și depozite de marfă a companiei este formată din 12 magazine proprii aflate în proprietate și un magazin închiriat.

Rețeaua de distribuție acoperă peste 1.200 de magazine din 21 de județe din România.

Rețeaua de export merge către 11 țări: Belgia, Grecia, Spania, Anglia, Italia, Irlanda, Franța, Germania, Austria, Danemarca, Olanda.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...