Producătorul de lactate Viofanny a ajuns la vânzări de 850.000 lei în 2020

Viofanny, producător de lactate din orașul Săveni, jud. Botoșani, raportează pentru primele nouă luni din 2020 vânzări de aproape 850.000 lei, cu un coș mediu de cumpărături care a variat între 70 și 80 de lei.

Estimările pentru acest an presupun depășirea cifrei de vânzări din 2019 cu 10%. Anul precedent, compania a avut o cifră de afaceri de peste 1,36 milioane de lei.

Compania comercializează produsele în județe din regiunea Moldovei, dar și în București, Brașov, Brăila, Buzău, Constanța, Iași, Piatra Neamț și Roman prin listarea în Carrefour, sub brandul „Produs în Bucovina”.

Anul acesta au crescut și solicitările pentru comenzi online, dată fiind listarea pe platforme online care comercializează produse locale.

Compania deține și două magazine proprii în orașele Botoșani și Suceava.

Brânzeturile artizanale Viofanny, atestate tradițional, se vând la nivel național 

Unul dintre cele mai populare produse pe care producătorul îl are în portofoliu, atestat tradițional, este Cașcavalul de Săveni Viofanny.

Printre produsele atestate tradițional se mai regăsesc și Caș Viofanny, Urdă Viofanny, Telemea Viofanny și Brânză Frământată Viofanny.

Fiecare atestare a fost obținută urmând demersurile oficiale, prin documentație depusă la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale în care sunt consemnate rețeta, ingredientele și modul de preparare.

Compania a amenajat un depozit frigorific nou, cu o investiție de 30.000 de lei și a mărit spațiul de stocare pentru produse.

Mai mult, vizează până la finalul acestui an achiziționarea de mașini noi pentru transportul laptelui și distribuția de produse finite, în valoare totală de 100.000 de lei.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...