All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

sâmbătă | 23 ianuarie | 2021
12.6 C
București

Producătorul de hârtie Pehart a obținut un credit de 51 milioane euro

Pehart a obținut un credit sindicalizat de 51 milioane euro, care urmează a fi investit în dezvoltarea celor două fabrici ale companiei din Petrești (jud. Alba) și Dej (jud. Cluj).

În aceste două locații, Pehart intenționează construirea de noi facilități pentru producția de hârtie, creșterea zonei de converting, investiții în echipamente de ultimă generație pentru creșterea producției și dezvoltarea portofoliului cu noi produse.

Creditul a fost aranjat de un sindicat de bănci, dintre care Banca Comercială Română a acționat în calitate de Coordonator, Aranjor Principal Mandatat, Agent de Documentație, Agent de Facilitate si Garanții, împreună cu următoarele bănci: ING BANK N.V. Amsterdam, Bucharest Branch, Raiffeisen Bank SA și OTP Bank România SA, în calitate de aranjori principali mandatați.

Pehart are o facilitate de producție integrată vertical pentru manufactura de role jumbo (un produs intermediar format din folii mari de hârtie absorbantă din care sunt apoi realizate produsele de hârtie pentru uz casnic).

Aceste role sunt convertite apoi în produse finite, precum hârtia igienică, prosoapele de bucătărie și șervețelele.

Pehart deține Pufina, al doilea brand de hârtie de uz casnic de pe piața românească, precum și brandurile Alint și Altessa.

Creditul obținut va ajuta compania în creșterea cotei de piață în România și țările din centrul și estul Europei prin noi produse și game de produse și noi segmente de piață prin brandurile proprii.

- PUBLICITATE -